Menu
E233 - Tiabendazol
Charakteristika:
Jedná sa o konzervant účinný proti plesniam – fungicíd. Predtým sa používal na úpravu kyslosti potravín. Údajne je vyrábaný iba jednou spoločnosťou v Indii, ktorá vyzýva, aby sa látka používala len veľmi opatrne, pretože výrazne ovplyvňuje kyslosť potravín.
Použitie:
Používa sa na ošetrenie zvieracieho krmiva, jabĺk, banánov, hovädzieho a bravčového mäsa, citrusového ovocia, hrušiek, mlieka. Účinne pôsobí proti parazitom u zvierat.
Výroba:
Tiabendazol sa v najväčšom množstve získava synteticky z rôznych pesticídov.
Jasne zakazujeme akékoľvek použitie časti alebo celého obsahu týchto stránok, ich reprodukciu, kopírovanie, úpravu a najmä prezentáciu na iných internetových stránkach bez našeho výslovneho súhlasu.